Fremhæv boligens stil

Håndværk med et stort H, har siden Thy Trappers trappeproduktion startede i 1975, været et nøgleord for Thy Trapper. Vi mener, at de bedste ressourcer vi kan lægge i vor produktion af trapper, er dygtige håndværkere, og råvarer i høj kvalitet.
 
Vi lagerfører alle gængse træsorter såsom Fyr, Bøg, Ask, Eg, Kirsebær, Sipo Maghoni, Douglas Gran, Merbau, Jatoba, Ahorn og Venge, men kan også levere andre træsorter.
 
Der er aldrig to trapper der er ens. Alle vore trapper er individuelt fremstillet til den enkelte kunde, og alle detaljer er gennemgået grundigt, før produktionen går i gang. Det er ofte de små detaljer som giver trappen det personlige præg.
 
Trappen bliver prøvesamlet her på fabrikken, så du altid er sikret et produkt, der er 100 % i orden.

 

Send forespørgsel vedr. produkt: Thy Trapper

- Nicolai Mendgaard-Johanssen​

​​"Vi har haft Brian til at udskifte 9 vinduer for os. Udover at Brian er en fremragende håndværker, og at alt blev gjort til tiden, så er Brian også meget behagelig og omgængelig. Brian har et stærkt æstetisk blik for de smukke løsninger, og vi ved allerede hvem vi skal bruge til vores næste projekt.​"​

​Start dit projekt i dag

Kunne du tænke at komme igang med din renovering i dag? Eller ønsker du blot at få en pris på din opgave? Så er du velkommen til at kontakte mig.

Brians tømrer & snedker aps

Jeg kommer gerne og monterer den sidste liste i har kigget på i 10 år. Ophængning af billeder og hylder.

Samling af møbler eller hvis der er andet der aldrig lige blev lavet færdig.

Kontakt mig

Brians Tømrer & Snedker ApS

CVR: 39815648

Adresse:

Vinkelgårdsvej 11, 6040 Egtved