Akustikloft til akustikforbedringer af alle rum

Jeg tilbyder akustikforbedringer med forskellige løsninger

Hvis du har et rum i din bolig eller på din arbejdsplads med dårlig akustik eller irriterende rumklang, så bør du kontakte Brian’s Tømrer & Snedker. Jeg arbejder nemlig med at skabe akustikforbedringer for både private og erhverv – herunder med opsætning af akustikpaneler og akustikloft. Med lyddæmpende plader på loftet eller vægpaneler kan du komme til at opleve mærkbare akustikforbedringer hurtigt og effektivt.

Jeg er altid klar til at montere akustiklofter og akustikpaneler hos kunder i og omkring mit lokalområde i Egtved, herunder Vejle, Kolding og Vejen. Jeg har mere end 13 års erfaring som tømrer og har altid sans for de små detaljer i mit arbejde med akustikforbedringer, så du kan komme til at få mest muligt ud af din investering i dit hjem.

Slip af med forfærdelig akustik og rumklang med akustikpaneler

Mange huse har en forfærdelig akustik og en forstyrrende rumklang. Ofte kan problemet løses med tæpper, tunge møbler og større gardiner, men det bliver mere og mere populært med enkle løsninger til de mere moderne boliger – og her er et akustikloft eller akustikpaneler et oplagt valg. I den forbindelse kan jeg hjælpe med professionelle akustikforbedringer, så det atter bliver rart at være flere end en person i rummet.

Jeg tilbyder montering af både akustiklofter og akustikpaneler, hvor det ofte er tilstrækkeligt at udskifte det gamle loft med plader af de rette materialer.

Jeg tilbyder blandt andet opsætning af akustikpaneler fra Troldtekt, men det kan også være fra forskellige andre leverandører.

Vi finder frem til en løsning i fællesskab, så du får det helt, som du ønsker. Jeg lægger altid vægt på, at arbejdet skal gøres ordentligt første gang.

Mangler du inspiration til opsætning af akustikloft?

Så kan du med fordel kigge med her:

- Nicolai Mendgaard-Johanssen​

​​"Vi har haft Brian til at udskifte 9 vinduer for os. Udover at Brian er en fremragende håndværker, og at alt blev gjort til tiden, så er Brian også meget behagelig og omgængelig. Brian har et stærkt æstetisk blik for de smukke løsninger, og vi ved allerede hvem vi skal bruge til vores næste projekt.​"​

Kontakt mig

Kontakt mig og få en pris på et akustikloft

​Du er meget velkommen til ringe eller skrive til mig for at få en snak, og jeg kommer gerne ud til en uforpligtende besigtigelse, hvor vi kan gennemgå de rum, hvor der er problemer med akustikken. Herefter kan jeg lave et uforpligtende tilbud på opsætning af akustikloft eller akustikpaneler.

Mine priser på akustikforbedringer starter på 500 kroner pr. kvadratmeter.

Du kan ringe til mig på telefon 60 76 00 34 for at lave en aftale om et besøg. Du kan også skrive til mig på e-mail mail@brianstoemrer.dk.

​Start dit projekt i dag

Kunne du tænke at komme igang med din renovering i dag? Eller ønsker du blot at få en pris på din opgave? Så er du velkommen til at kontakte mig.

Brians tømrer & snedker aps

Jeg kommer gerne og monterer den sidste liste i har kigget på i 10 år. Ophængning af billeder og hylder.

Samling af møbler eller hvis der er andet der aldrig lige blev lavet færdig.

Kontakt mig

Brians Tømrer & Snedker ApS

CVR: 39815648

Adresse:

Vinkelgårdsvej 11, 6040 Egtved