Akustiklofter til
​akustikforbedringer af rum​

Hvis du har rum med dårlig akustik eller irriterende rumklang, så bør du kontakte Brians Tømrer & Snedker.

Jeg er altid klar til at montere akustiklofter og akustikpaneler hos kunder i Trekantområdet. Jeg har 13 års erfaring som tømrer og har altid sans for de små detaljer i mit arbejde med akustikforbedringer.

Slip af med den forfærdelige akustik og rumklang

Mange huse har en forfærdelig akustik og en forstyrrende rumklang. Ofte kan problemet løses med tæpper, tunge møbler og større gardiner, men det bliver mere og mere populært med enkle og modernistiske hjem med lidt kant. Her kan jeg hjælpe med professionelle akustikforbedringer, så det atter bliver rart at være flere end en person i rummet.

Jeg kan montere både akustiklofter og akustikpaneler. Ofte er det tilstrækkeligt at udskifte det gamle loft med plader af det rette materialer.

Det kan være Troldtekt, men det kan også være noget andet.

Vi finder frem til en løsning i fællesskab, så du får det helt, som du ønsker. Jeg lægger altid vægt på, at arbejdet skal gøres ordentligt første gang.

Mangler du inspiration til opsætning af akustikloft?

Så kan du med fordel kigge med her:

- Nicolai Mendgaard-Johanssen​

​​"Vi har haft Brian til at udskifte 9 vinduer for os. Udover at Brian er en fremragende håndværker, og at alt blev gjort til tiden, så er Brian også meget behagelig og omgængelig. Brian har et stærkt æstetisk blik for de smukke løsninger, og vi ved allerede hvem vi skal bruge til vores næste projekt.​"​

Kontakt mig

for at få en løsning på rumklangen

​Du er meget velkommen til at få en snak, og jeg kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi kan gennemgå de rum, hvor der er problemer med akustikken. Herefter kan jeg lave et uforpligtende tilbud.

Mine priser starter på 500 kroner pr. kvadratmeter.

Du kan ringe til mig på telefon 60 76 00 34 for at lave en aftale om et besøg. Du kan også skrive til mig på e-mail mail@brianstoemrer.dk.

​Start dit projekt i dag

Kunne du tænke at komme igang med din renovering i dag? Eller ønsker du blot at få en pris på din opgave? Så er du velkommen til at kontakte mig.

Brians tømrer & snedker aps

Jeg kommer gerne og monterer den sidste liste i har kigget på i 10 år. Ophængning af billeder og hylder.

Samling af møbler eller hvis der er andet der aldrig lige blev lavet færdig.

Kontakt mig

Brians Tømrer & Snedker ApS

CVR: 39815648

Adresse:

Vinkelgårdsvej 11, 6040 Egtved