Vinduer og døre
​udskiftes eller repareres

Hvis du har brug for nye vinduer og døre eller for en mindre reparation, så er Brians Tømrer & Snedker det rette sted at kontakte.

Jeg har 13 års erfaring som tømrer og laver alt fra udskiftninger til mindre reparationer for kunder i Trekantområdet. Jeg har altid sans for de små detaljer, og jeg holder af både små og store opgaver.

God ide med nye vinduer og yderdøre

Det er normalt en god ide at udskifte alle vinduer og yderdøre, hvis de er ved at blive gamle. Moderne vinduesruder og vinduesrammer er mere tætte og energivenlige, og de er samtidig funktionelle og vedligeholdelsesfrie.

Jeg kommer selv ud for at måle op, og det er også mig, som monterer vinduer og døre. Det kan være alle slags vinduer og døre, og der er stort set ingen grænser for, hvad jeg kan lave.

​Jeg kommer selv ud for at måle op, og det er også mig, som monterer vinduer og døre. Det kan være alle slags vinduer og døre, og der er stort set ingen grænser for, hvad jeg kan lave.

​Jeg laver også specialopgaver, og det kan sagtens være en opgave, som andre tømrermestre ikke ønsker. Det kan for eksempel være en lille ting, som har irriteret dig i mange år, og nu vil du have det løst. Uanset om det er en lille eller stor opgave, så giver jeg rådgivning og vejledning under hele processen.​

Mangler du inspiration til udskiftning af døre og/eller vinduer?

Så kan du med fordel kigge med her:

- Nicolai Mendgaard-Johanssen​

​​"Vi har haft Brian til at udskifte 9 vinduer for os. Udover at Brian er en fremragende håndværker, og at alt blev gjort til tiden, så er Brian også meget behagelig og omgængelig. Brian har et stærkt æstetisk blik for de smukke løsninger, og vi ved allerede hvem vi skal bruge til vores næste projekt.​"​

Din lokale tømrer

Få et tilbud på en vinduesudskiftning

​Jeg kommer gerne ud for at kigge på dine døre og vinduer, og så kan vi samtidig få en snak om, hvad du ønsker, og hvad jeg foreslår. Jeg laver også meget gerne et uforpligtende tilbud for den samlede opgave.

Jeg tager 405 kroner i timen, og det er eksklusive moms.

Du kan ringe til mig på telefon 60 76 00 34. Du kan også skrive til e-mail mail@brianstoemrer.dk.

​Start dit projekt i dag

Kunne du tænke at komme igang med din renovering i dag? Eller ønsker du blot at få en pris på din opgave? Så er du velkommen til at kontakte mig.

Brians tømrer & snedker aps

Jeg kommer gerne og monterer den sidste liste i har kigget på i 10 år. Ophængning af billeder og hylder.

Samling af møbler eller hvis der er andet der aldrig lige blev lavet færdig.

Kontakt mig

Brians Tømrer & Snedker ApS

CVR: 39815648

Adresse:

Vinkelgårdsvej 11, 6040 Egtved