Din snedker til solidt træarbejde​

Skræddersyede snedkerløsninger til dit hjem

Leder du efter en snedker, der kan levere en skræddersyet løsning i træ til din bolig? Så er du landet det rette sted. I mit tømrer- og snedkerfirma, Brian’s Tømrer & Snedker, tilbyder jeg nemlig et bredt udvalg af snedkerarbejde, der opfylder dine individuelle behov. Med mere end 17 års erfaring er jeg specialiseret i at levere løsninger af høj kvalitet til både private og erhvervskunder.

Jeg holder til i Egtved og løser mange opgaver for kunder her i lokalområdet. Har du brug for hjælp fra en snedker i Kolding, Vejle, Vejen eller en lignende by heromkring, så kører jeg også gerne ud for at hjælpe dig. Med fokus på det gode, solide håndværk i kvalitetstræ er du altid sikret et flot og langtidsholdbart resultat, når du overlader opgaven til mig.

Reparation, nye løsninger og meget andet snedkerarbejde

Som snedker tilbyder jeg et omfattende udvalg af forskellige løsninger, der dækker både reparation og helt nye installationer. Jeg kan således sørge for, at alt træværk repareres med omhu og præcision, hvilket forlænger levetiden og forbedrer funktionaliteten. Jeg er også ekspert i at skabe nye, skræddersyede snedkerløsninger, der passer perfekt til dine behov og ønsker til udtryk.

Uanset om det drejer sig om specialdesignede møbler, tilpasning af køkkener eller installation af indbyggede skabe og hylder, leverer jeg altid høj kvalitet og kundetilfredshed. Dertil hjælper jeg også med udskiftning af vinduer og døre, opsætning af akustikpaneler og nye træterrasser.

Der er altså ikke den opgave for en snedker, jeg ikke kan klare, og du kan således altid henvende dig til mig, uanset om du har brug for hjælp til at løse et mindre problem eller et større projekt.

- Nicolai Mendgaard-Johanssen​

​​"Vi har haft Brian til at udskifte 9 vinduer for os. Udover at Brian er en fremragende håndværker, og at alt blev gjort til tiden, så er Brian også meget behagelig og omgængelig. Brian har et stærkt æstetisk blik for de smukke løsninger, og vi ved allerede hvem vi skal bruge til vores næste projekt.​"​

Din lokale tømrer

Kontakt din lokale snedker hvis du ønsker at høre mere

Ønsker du at høre mere om, hvordan jeg som snedker kan hjælpe dig med netop dit projekt? Så kontakt mig gerne allerede i dag og få en uforpligtende samtalte. Jeg kommer herefter også gerne ud og besigtiger din konkrete opgave, hvorefter jeg kan give dig et tilbud på at varetage den for dig.

​Start dit projekt i dag

Kunne du tænke at komme igang med din renovering i dag? Eller ønsker du blot at få en pris på din opgave? Så er du velkommen til at kontakte mig.

Brians tømrer & snedker aps

Jeg kommer gerne og monterer den sidste liste i har kigget på i 10 år. Ophængning af billeder og hylder.

Samling af møbler eller hvis der er andet der aldrig lige blev lavet færdig.

Kontakt mig

Brians Tømrer & Snedker ApS

CVR: 39815648

Adresse:

Vinkelgårdsvej 11, 6040 Egtved