Udskiftning af vinduer og døre foretages professionelt

Jeg hjælper dig med at få nye vinduer og døre

Har du brug for at få skiftet dine gamle vinduer og yderdøre ud med et mere moderne alternativ? Så hjælper jeg dig gerne! Jeg tilbyder nemlig komplet udskiftning af vinduer og døre, så du kan komme til at få mest muligt ud af din boligs isoleringsevne og energieffektivitet. Kan arbejdet klares med reparation af vinduerne, tager jeg selvfølgelig også hånd om dette.

Mit tømrerfirma, Brian’s Tømrer og Snedker, holder til i Egtved, men herfra tager jeg gerne ud til kunder i et større område og hjælper med montering af vinduer og døre. Har du brug for min hjælp i eksempelvis Vejen, Vejle eller Kolding, kommer jeg således også gerne forbi dig. Med mine mere end 13 års erfaring fra branchen, kan du trygt stole på, at jeg leverer et tilfredsstillende resultat.​

Fordele ved udskiftning af vinduer og døre

Det er normalt en god ide at få hjælp til udskiftning af vinduer og yderdøre, hvis de er ved at blive gamle. Moderne vinduesruder og vinduesrammer er mere tætte og energivenlige, og de er samtidig funktionelle og vedligeholdelsesfrie.

Jeg kommer selv ud for at måle op, og det er også mig, som klarer arbejdet med montering af vinduer og døre. Det kan være alle slags døre og vinduer efter mål, og der er stort set ingen grænser for, hvad jeg kan lave.

​Foruden udskiftning af vinduer og døre laver jeg også specialopgaver, og det kan sagtens være en opgave, som andre tømrermestre ikke ønsker. Det kan for eksempel være en lille ting, som har irriteret dig i mange år, og nu vil du have det løst. Uanset om det er en lille eller stor opgave, så giver jeg rådgivning og vejledning under hele processen.​

Mangler du inspiration til udskiftning af døre og/eller vinduer?

Så kan du med fordel kigge med her:

- Nicolai Mendgaard-Johanssen​

​​"Vi har haft Brian til at udskifte 9 vinduer for os. Udover at Brian er en fremragende håndværker, og at alt blev gjort til tiden, så er Brian også meget behagelig og omgængelig. Brian har et stærkt æstetisk blik for de smukke løsninger, og vi ved allerede hvem vi skal bruge til vores næste projekt.​"​

Din lokale tømrer

Kontakt mig og få et tilbud på montering af vinduer og døre

​Jeg kommer gerne ud for at kigge på din opgave, og så kan vi samtidig få en snak om, hvad du ønsker, og hvad jeg foreslår. Jeg laver også meget gerne et uforpligtende tilbud for den samlede opgave på montering af vinduer og døre. 

Jeg tager 405 kroner i timen, og det er eksklusive moms.

Du kan ringe til mig på telefon 60 76 00 34. Du kan også skrive til e-mail mail@brianstoemrer.dk.

​Start dit projekt i dag

Kunne du tænke at komme igang med din renovering i dag? Eller ønsker du blot at få en pris på din opgave? Så er du velkommen til at kontakte mig.

Brians tømrer & snedker aps

Jeg kommer gerne og monterer den sidste liste i har kigget på i 10 år. Ophængning af billeder og hylder.

Samling af møbler eller hvis der er andet der aldrig lige blev lavet færdig.

Kontakt mig

Brians Tømrer & Snedker ApS

CVR: 39815648

Adresse:

Vinkelgårdsvej 11, 6040 Egtved