Opsætning
​af køkken​

Jeg er et klassisk men moderne tømrer- og snedkerfirma, som udfører del- eller totalentrepriser.

Brians Tømrer & Snedker ApS er kendt for godt håndværk og god kundeservice. Jeg udfører nybyggeri, renovering til privat- og erhvervskunder. Med mange års erfaring med træbyggeri, er jeg i stand til at give kompetent og professionel rådgivning ved valg af træsorter, fordi jeg kender træsorternes fordele og ulemper.


Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål til priser, bygningsreglement eller ønsker et gratis råd til dit næste byggeri.

Mangler du inspiration til dit nye køkken?

Så kan du med fordel kigge med her:

- Nicolai Mendgaard-Johanssen​

​​"Vi har haft Brian til at udskifte 9 vinduer for os. Udover at Brian er en fremragende håndværker, og at alt blev gjort til tiden, så er Brian også meget behagelig og omgængelig. Brian har et stærkt æstetisk blik for de smukke løsninger, og vi ved allerede hvem vi skal bruge til vores næste projekt.​"​

Din lokale tømrer

modtag et gratis og uforpligtende tilbud

​Du er velkommen til at få en snak om dine ønsker, og jeg kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor jeg samtidig kan komme med gode råd. Herefter kan jeg lave et uforpligtende tilbud for den ønskede opgave.

Min timepris er 405 kroner eksklusive moms.

Du kan ringe til mig på telefon 60 76 00 34 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til mig på e-mail: mail@brianstoemrer.dk.

​Start dit projekt i dag

Kunne du tænke at komme igang med din renovering i dag? Eller ønsker du blot at få en pris på din opgave? Så er du velkommen til at kontakte mig.

Brians tømrer & snedker aps

Jeg kommer gerne og monterer den sidste liste i har kigget på i 10 år. Ophængning af billeder og hylder.

Samling af møbler eller hvis der er andet der aldrig lige blev lavet færdig.

Kontakt mig

Brians Tømrer & Snedker ApS

CVR: 39815648

Adresse:

Vinkelgårdsvej 11, 6040 Egtved