HTH har rødder i dansk håndværk

HTH udspringer af dansk håndværkstradition. Fra de store linjer til de små detaljer er HTH specialister i køkkenindretning. På fabrikken i Danmark produceres køkkener med hænder, hjerte og højteknologi. Det er med til at sikre den høje og ensartede kvalitet, der er kendetegnende for HTHs køkkener.

Den høje kvalitet gælder ikke alene fabrikken. Hos HTH er holdningen, at køkkener bedst designes og sælges af specialister. Derfor er det personale, du møder i butikkerne uddannet til at øse ud af deres store viden og erfaring med køkkenindretning - en vigtig faktor for kompetent vejledning og et godt slutresultat.
 

Læs mere om modellen NEXT Læs mere om modellen MONO Læs mere om modellen CONCEPT


Om HTH Køkkener
HTH er repræsenteret i 30 byer fordelt over hele Danmark og har 28 HTH Køkkenforum butikker samt 26 HTH Gør-Det-Selv butikker. HTHs tre fabrikker har en årlig produktion på 75.000 køkkener. Det betyder, at HTH er én af Nordeuropas største køkkenproducenter.

HTH sælger kvalitet til priser, der er til at overkomme og har slået sit navn fast i den skandinaviske bevidsthed, som det køkkenfirma, der forpligter sig til, at ”…du får meget mere hos HTH”. HTH Køkkener er udover køkkenindretning også leveringsdygtig i indretning til badeværelse og garderobe – samt projektløsninger til erhverv
 
Du får meget mere hos HTH
HTH blev grundlagt af brødrene Hans Henning og Tonny Haahr i 1966. De to dygtige håndværkere havde tidligere arbejdet med køkkener for andre leverandører, men var ikke imponerede. ”Det må kunne gøres bedre,” tænkte de. Den filosofi var baggrunden for at grundlægge HTH Køkkener.

I dag beskæftiger de tre HTH fabrikker i Danmark mere end 1.200 medarbejdere, mens et tilsvarende antal ansatte er beskæftiget med salg og køkkenrådgivning i butikkerne.

Selvom meget har ændret sig siden grundlæggelsen, er filosofien stadig den samme.
 
Send forespørgsel vedr. produkt: HTH

- Nicolai Mendgaard-Johanssen​

​​"Vi har haft Brian til at udskifte 9 vinduer for os. Udover at Brian er en fremragende håndværker, og at alt blev gjort til tiden, så er Brian også meget behagelig og omgængelig. Brian har et stærkt æstetisk blik for de smukke løsninger, og vi ved allerede hvem vi skal bruge til vores næste projekt.​"​

​Start dit projekt i dag

Kunne du tænke at komme igang med din renovering i dag? Eller ønsker du blot at få en pris på din opgave? Så er du velkommen til at kontakte mig.

Brians tømrer & snedker aps

Jeg kommer gerne og monterer den sidste liste i har kigget på i 10 år. Ophængning af billeder og hylder.

Samling af møbler eller hvis der er andet der aldrig lige blev lavet færdig.

Kontakt mig

Brians Tømrer & Snedker ApS

CVR: 39815648

Adresse:

Vinkelgårdsvej 11, 6040 Egtved